Cat costa investitia in web design profesional, sau lipsa ei?

Cat costa investitia in web design profesional, sau lipsa ei?

Serviciul de web design costa de 2 ori, sau are 2 preturi, cel din urma ascuns:

  • 1. investitia in web design profesional, costuri, pretul platit: atragi si convingi clientii, faci vanzari, fidelizezi clientii, clientii fideli revin, etc.
  • 2. lipsa investitiei in web design profesional, costuri, pretul platit: pierzi clienti, pierzi vanzari, oamenii iti parasesc site-ul, te uita, etc.

Cat timp petrece un prospect pe site-ul tau?

Stii zicala: „Nu judeca niciodata o carte dupa coperta ei”? Poate fi o filozofie de viata buna, dar nu are nicio legatura cu comportamentul utilizatorilor online. Adevarul este ca, judecatile rapide sunt un fapt de viata si au implicatii uriase in lumea digitala.

Stiai ca nu dureaza mai mult de 50 de milisecunde pentru ca un utilizator sa-si formeze o parere despre site-ul tau? .05 secunde, atat are nevoie un utilizator pentru a sti daca ii place sau nu site-ul tau, daca ramane sau cauta alt site.

De ce sa investesti in web design bun?

Web designul excelent prezinta incredere in afacerea ta. Conform cercetarii de credibilitate web de la Stanford, 75% dintre utilizatori recunosc ca evalueaza credibilitatea unei companii pe baza designului de site. Indiferent de ce ni se spune ... aspectul conteaza, pentru toti!

85% dintre clienti cauta online informatii inainte de a lua o decizie de cumparare, iar site-ul tau are mari sanse sa fie „prima impresie” a unui prospect despre compania si ofertele tale. S-a dovedit ca aspectul si senzatia, sentimentul pe care il creaza site-ul tau sunt principalii factori care provoaca primele impresii.

94% din impresii sunt legate de design

Continutul bun si informativ conteaza. Dar, chiar si cel mai bun continut devine neputincios atunci cand este incorporat intr-un design slab. Studiile asupra comportamentului utilizatorilor au descoperit ca atractia vizuala si navigarea pe site-ul web au cea mai mare influenta asupra primelor impresii ale oamenilor despre o afacere.

Primele impresii pozitive duc la o satisfactie mai mare

Impresia initiala, pe care o primeste un utilizator de pe site-ul tau, poate avea un efect primar asupra modului in care acesta percepe interactiunile viitoare cu afacerea ta.

Primele impresii pot dura ani de zile

Nu ai niciodata a doua sansa sa faci o prima impresie buna

Si exista o multime de cercetari care sa demonstreze acest lucru. Un studiu constata ca impresiile ulterioare, oricat de contradictorii ar fi, nu pot compensa niciodata prima impresie!

Utilizatorul de internet din zilele noastre dispune de optiuni infinite in care sa-si indrepte atentia. Conform cercetarilor, el isi contureaza impresia despre site-ul tau in doar cateva milisecunde.

Mizele sunt mari pentru firmele B2B

O prima impresie buna este si mai valoroasa in arena serviciilor profesionale. Primele impresii nu fac doar o imagine frumoasa, genereaza bani reali. Un design site simplu bun da roade. Un design bun inseamna o afacere buna.

Intr-un peisaj aglomerat si competitiv, este esential sa creezi un spatiu in care brand-ul si ofertele tale sa iasa in evidenta, sa captezi si sa retii atentia utilizatorilor tai. Nu vei sti niciodata cati clienti potentiali se pierd la o prima impresie proasta. Si acesti potentiali clienti nu suna niciodata sa-ti spuna de ce nu ti-au ales afacerea...

Citeste si: Cat costa o reproiectare de site web?

Autor

INSTATIC este o agenție de marketing online specializată în web design și generarea de trafic pe site și vânzări din motoarele de căutare și reclame plătite (SEO/SEM).

Ai nevoie de ajutor cu Web Design?

Contactează-ne să discutăm despre Web Design sau cere o ofertă de preț personalizată!


Your message has been sent successfully.
Sorry, error occured this time sending your message.

Articole recente Web Design

Sunteți în căutarea unor sfaturi și informații valoroase? Fiecare dintre aceste aricole, din categoria Web Design, este mai bun decât cel citit.