Aplicatie calcul valori nutritionale restaurante, HoReCa

Aplicatie calcul valori nutritionale restaurante, HoReCa

Aplicatie calcul valori nutritionale meniuri pentru restaurante si toata industria HoReCa. Meniurile afisate in restaurante, braserii, pizzerii, berarii, baruri, cafenele, fast-food inclusiv drive-in, unitati tip bufet, rotiserii, unitati cofetarie, patiserie, ceainarii, terase/gradini de vara, unitati pentru organizare evenimente, trebuie sa contina toate ingredientele utilizate la prepararea mancarii, cantitatea acestora exprimata in grame, numarul de E-uri, alergeni sau posibili alergeni, dar si valorile nutritionale, incepand cu 15 martie 2023.

Restaurantul tau respecta reglementarile de etichetare nutritionala?

Un calculator valori nutritionale este un instrument conceput pentru a te ajuta sa respecti cu usurinta reglementarile de etichetare nutritionala. Aplicatia costa 2500 RON + TVA (platesti o singura data) si iti apartine, in totalitate. Nu esti nevoit sa imparti baza de date sau alte informatii.

Odata ce fiecare element de meniu este adaugat si actualizat cu valorile nutritionale introduse, vei putea genera declaratia nutritionala cu un singur clic. Clientii pot folosi aceste informatii in timp ce comanda pentru a lua decizii inportante cu privire la ce mananca.

Calculatorul de valori nutritionale ajuta proprietarii de restaurante sa respecte reglementarile de etichetare nutritionala prin furnizarea de informatii nutritionale exacte si actualizate.

In plus, aplicatia faciliteaza mentinerea meniurilor in conformitate cu reglementarile, in schimbare, fara a avea nevoie de personal sau resurse suplimentare. Adaugi cate retete doresti, editezi, actualizezi retete, export meniu in format digital (cod QR), export meniu format PDF, export meniu HTML in site, design meniu restaurant, sunt doar cateva caracteristici ale programului.

Caracteristici aplicatie:

  • adaugi retete nelimitat
  • editezi, actualizezi, in timp real
  • export meniu format HTML, PDF
  • meniu digital (QR Code)
  • posibilitate design meniu digital, PDF sau HTML


Calculator declaratie nutritionala

Tot ce ai nevoie sa indeplinesti, intr-un mod placut, ordinul ANPC. Cerintele ordinului ANPC sunt:

  • Lista ingredientelor ce depasesc 20 grame pentru fiecare preparat din meniu
  • Declaratia nutritionala pentru fiecare preparat din meniu (trebuie sa cuprinda urmatoarele elemente - valoarea nutritionala exprimata in Kj si kcal, cantitatile de grasimi, acizi grasi saturati, glucide, din care zaharuri si de sare, toate exprimate in g)
  • Lista aditivilor folositi pentru fiecare preparat din meniu
  • Lista alergenilor pentru fiecare preparat din meniu
  • Marcarea ingredientelor care au fost sau sunt congelate


ANPC va obliga curand HoReCa sa afiseze valorile nutritionale ale preparatelor. O aplicatie de calcul valori nutritionale ajuta mult la calculul rapid al acestor valori fara a apela la un nutritionist.

Autor

INSTATIC este o agenție de marketing online specializată în web design și generarea de trafic pe site și vânzări din motoarele de căutare și reclame plătite (SEO/SEM).

Ai nevoie de ajutor cu Dezvoltare?

Contactează-ne să discutăm despre Dezvoltare sau cere o ofertă de preț personalizată!


Your message has been sent successfully.
Sorry, error occured this time sending your message.

Articole recente Dezvoltare

Sunteți în căutarea unor sfaturi și informații valoroase? Fiecare dintre aceste aricole, din categoria Dezvoltare, este mai bun decât cel citit.