Dezvoltare website B2B & B2C pe platforma CMS custom

Dezvoltare website B2B & B2C pe platforma CMS custom

Chiar daca compania ta exista de 30 de ani, noii tai clienti nu. Sunt mileniali care au crescut cu tehnologie, iar asteptarile lor cu privire la modul in care un site ar trebui sa functioneze si sa le ofere servicii sunt cu mult diferite fata de asteptarile clientilor tai anteriori.

Dezvoltarea web personalizata deschide o lume intreaga de posibilitati pentru afacerea ta. De ce sa te multumesti cu nimic cand o dezvoltare website custom permite o creativitate si o personalizare de neegalat?

De la aplicatiile web sau mobile, la site-uri web simple si magazine online, dispozitivele mobile si chiar si modul in care consumam online, totul s-a schimbat. Ce inseamna asta?

Nu ne mai putem permite sa bagam gunoiul sub pres, sa dezvoltam site-uri de 2 lei si sa le impingem catre clienti.

Desi solutiile CMS conventionale sunt ok, ele nu pot face fata tuturor cerintelor si nevoilor tot mai mari cerute de companii.

Ce este important pentru tine?

Stim ca nimic nu este mai important decat sa aduci permanent noi clienti in afacerea ta, de aceea, in ultimii 15 ani, ne-am specializat in servicii web design si dezvoltare website-uri personalizate Business to Customer si Business to Business si suntem foarte buni la asta!

Site-urile web B2B si B2C dezvoltate pe un sistem de gestionare a continutului (CMS) personalizat iau in considerare o perspectiva holistica a tuturor nevoilor atat ale companiilor, cat si ale clientilor. Am construit un sistem de gestionare a continutului personalizat special creat pentru site-urile web B2B si B2C, asigurandu-ne ca intampinam si satisfacem eficient cerintele unice ale acestor medii de afaceri.

Design si dezvoltare website B2B pe CMS personalizat

Business-to-Business (B2B) se refera la proiectarea si dezvoltare website pentru companii care vand produse sau servicii altor companii. Acest tip de website difera de B2C (business-to-consumer) orientat catre clienti.

Website-urile B2B se concentreaza pe crearea unei prezente online profesionale si de incredere, care sa reflecte brandul companiei cat si expertiza in industrie. In general, website-urile B2B te ajuta sa transmiti credibilitate in randul potentialilor parteneri si clienti.

In acest context, site-ul B2B trebuie sa raspunda impecabil, sa fie usor de utilizat, sa ofere informatiile de care partenerii de afaceri potentiali au nevoie pentru a lua decizii informate cu privire la colaborarea cu compania ta. Pentru ca un site web B2B sa stimuleze eficient cresterea afacerii, trebuie sa fie mai mult decat o simpla prezenta online. La fel si CMS-ul care actioneaza ca fundatie pentru site-ul tau.

Design si dezvoltare website B2C pe CMS custom

Designul B2C, numit si business-to-consumer (B2C), este procesul de proiectare si dezvoltare website pentru o companie care vinde produse sau servicii publicului larg.

Te adresezi unor consumatori obisnuiti care iau decizii rapid si sub o influenta puternica a emotiei. Acest tip de clienti cauta o solutie rapida la o problema cat si un sentiment de conexiune. Ei prefera produsele si serviciile care sunt „facute special pentru ei”, adica sunt prezentate intr-un mod care arata ca si cum ar fi fost concepute cu o preocupare specifica pentru nevoile lor, in timp ce alte produse nu au fost.

Desigur, calitatea si performanta reala pot fi aproape aceleasi intre produsele diferitelor branduri, dar aici, prezentarea face diferenta.

Probleme cu platformele populare de creare site tip „Plug and Play”

Expresia „Plug and Play” se refera la platforme de construire a site-urilor care ofera un anumit grad de automatizare si personalizare fara a necesita cunostinte avansate de programare sau design.

Exista numeroase platforme „plug and play” din care sa alegi, fiind si accesibile. Poti sa construiesti un site folosind teme si plug-in-uri. Problema, totusi, este ca, pentru pretul scazut si comoditate, risci sa sacrifici securitatea, viteza si capacitatea de vanzare.

Plug-in-urile iti permit sa adaugi noi functii si caracteristici site-ului cu un simplu clic. Dar cu cat adaugi mai multe plug-in-uri pe site, cu atat ruleaza mai lent.

Timpul inseamna bani. Un site web lent poate echivala cu vanzari pierdute si oportunitati ratate.

Solutia: dezvoltare website-uri (B2B & B2C) pe un CMS custom

Site-urile B2B & B2C personalizate ofera flexibilitate si scalabilitate de neegalat, sunt perfecte pentru companiile cu cerinte unice sau pentru cei care vor o prezenta online extrem de personalizata si distincta, un design de calitate superioara.

Cu dezvoltare de la zero, avem libertatea de a crea interfete si interactiuni personalizate care se aliniaza cu asteptarile utilizatorilor tai, un site construit si optimizat pentru obiectivele tale, fie ca vrei promovarea produselor, evidentierea serviciilor, generarea de clienti sau stimularea vanzarilor.

Rezultatul final este un produs digital de mare valoare care ajuta companiile sa se diferentieze, sa implice in mod eficient clientii si sa atinga obiectivele strategice de afaceri prin prezenta lor online. Acesta este potentialul transformator al dezvoltarii web personalizate.

Dezvoltare personalizata a sistemului de management al continutului (CMS)

Avem experienta in construirea de solutii CMS personalizate, abilitati si cunostinte vaste despre procesele, strategiile si tehnologiile implicate in dezvoltarea unui sistem de management al continutului extrem de functional.

Proiectam sisteme scalabile, solutii custom, enterprises folosind tehnologii stabile. Integram site-urile B2B & B2C cu CMS si CRM ce cuprind functii avansate care iti permit sa digitalizezi afacerea, sa facilitezi colaborarea intre colegi, sa programezi task-uri si sa automatizezi procesele de lucru interne. Prin integrarea API-urilor solutia CMS poate comunica cu alte aplicatii si sisteme.

Un sistem fiabil aduce o valoare imensa afacerilor care cauta sa-si propulseze cresterea. De la comert electronic, moda, asistenta medicala la imobiliare si logistica, proiectam sisteme pentru diferite sectoare ale industriei.

Construim site-uri de la zero, solutii custom premium

Ne propunem sa-ti oferim perspective si cunostinte relevante care depasesc superficialitatea si obtin rezultate de impact. Pe langa perspective, sfaturi si opinii de ansamblu, ne angajam sa devenim partenerul tau tehnologic de incredere, punand pe primul loc transparenta, expertiza si abordarea Agile.

Companiile mijlocii si mari pot beneficia de rularea unui site B2B sau B2C custom, dezvoltat pe un CMS personalizat, sigur si stabil, adaptat nevoilor lor de afaceri si detinut direct ca activ al companiei. Intr-un astfel de scenariu, costul initial al dezvoltarii personalizate poate fi usor recuperat in timp sub forma de eficienta imbunatatita, cheltuieli de intretinere mici si durata de viata extinsa a sistemului. Beneficiile pe termen lung depasesc costul pe termen scurt si investitia de timp.

Departeaza-te de obisnuit cu un site web unic, dezvoltat personalizat, creat doar pentru tine.

Pregateste-te pentru viitor

Un lucru care ne diferentiaza de alte companii ce ofera servicii personalizate de dezvoltare web este concentrarea noastra pe nevoile clientilor, intr-un mod cat mai fin posibil, ce duce personalizarea site-urilor la nivelul urmator - totul in timp ce reducem si costurile de productie.

Datorita cererii tot mai mari pentru solutii complete (site-uri web si CMS-uri profesionale), actualizam, constant, solutiile dovedite pentru clienti cu tehnologii recente. Reusim astfel sa oferim o prezenta web personalizata, premium, la un pret rezonabil. Reducerea costurilor se aplica atat pe front-end cu munca de proiectare initiala, cat si pe back-end cu managementul dezvoltarii.

Ne gandim la succesul tau. Oferim: eficienta, unicitate, viteza, securitate, scalabilitate, flexibilitate, functionalitate si optimizare continua.

Mizele sunt mari pentru firmele B2B.

Autor

INSTATIC este o agenție de marketing online specializată în web design și generarea de trafic pe site și vânzări din motoarele de căutare și reclame plătite (SEO/SEM).

Ai nevoie de ajutor cu Web Design?

Contactează-ne să discutăm despre Web Design sau cere o ofertă de preț personalizată!


Your message has been sent successfully.
Sorry, error occured this time sending your message.

Articole recente Web Design

Sunteți în căutarea unor sfaturi și informații valoroase? Fiecare dintre aceste aricole, din categoria Web Design, este mai bun decât cel citit.