Cat costa o reproiectare de site web, pret redesign site

Cat costa o reproiectare de site web, pret redesign site

Cat costa o reproiectare de site web? De ce si cand site-urile web au nevoie de redesign sau refacere design?

Concurenta pare sa fie mai dura ca oricand. Indiferent de nisa, un site bun este factorul cheie pentru succes. De unde stii daca ai un site bun sau este timpul pentru o reproiectare a site-ului web? Cat de des ar trebui sa-ti refaceti site-ul? Sa vedem!

Cateva din motivele principale pentru redesign site:

  • clientii parasesc site-ul rapid, fara nicio actiune
  • lipseste legatura si comunicarea cu vizitatorii tai
  • ai o rata de respingere de +60%
  • ai o rata de conversie scazuta, sau deloc
  • experienta utilizator neplacuta
  • seo si performanta slaba


Cat costa o reproiectare de site?

Sa analizam principalele abordari de reproiectare: freelancer sau agentie pentru redesign site si ce implica serviciile de refacere site web. Sa aflam cum se planifica un proiect de site web, inainte de a cere estimari cu privire la costurile de actualizare a site-ului web.

Poti incepe o "redecorare" simpla, sau direct cu o reconstructie completa sau alegi ceva intre ele, hai sa-i zicem remodelare.

Redecorare

Cea mai putin costisitoare optiune, redecorarea depinde de abordare si de expertii alesi pentru finalizarea lucrarii. Pretul mic implica doar modificari simple in design. Este posibil sa ai nevoie de acest serviciu atunci cand schimbi culorile, ai nevoie de mai multe imagini in site sau videoclipuri, etc.

In unele cazuri, redecorarea poate oferi rezultate bune cu costuri minime de reproiectare, dar, nu te astepta la rezultate semnificative din punct de vedere al marketingului cu aceasta abordare.

Remodelare

Aceasta abordare include redecoraresi rescriere:performanta mai buna pentru site si mai multe functionalitati.

Costuri mai mari de actualizare, timp suplimentar de dezvoltare dar si o valoare semnificativ mai mare pentru afacere. Componenta echipei include cel putin un designer web, un dezvoltator back-end si un expert in tehnologie.

Rescriere

Include actualizarea codului si/sau a infrastructurii back-end si imbunatatirea performantei site-ului. Schimbarea CMS sau migrarea catre cloud poate creste viteza de incarcare, poate oferi mai multa accesibilitate si poate asigura un nivel mai ridicat de securitate.

Costul unei reproiectari de site cu aceasta abordare va fi mai mare, comparativ cu redecorarea. Eticheta de pret provine din cheltuielile pentru pluginuri, servicii de design UX, planuri de migrare si munca expertilor in tehnologie.

Reconstructie completa

Site-ul este rescris de la zero. Este ca si cum viziunea si spiritul sunt acolo, dar codul real este complet diferit.

Cand vei avea nevoie abordarea asta?

Se potriveste bine atunci cand compania ta trece prin schimbari majore sau rebranding. Estimarile costurilor aici vor fi la fel de mari ca si construirea unuia nou. Construiesti un site web nou, bazat pe lectiile invatate din cel existent. Designul, sistemul de management al continutului, codul si bazele de date vor fi inlocuite.

Pret reproiectare site - varianta freelancer

Poti sa angajezi un designer, un dezvoltator independent. In functie de priceperea lui si de obiectivele tale, pret 1000 - 1500 € pentru un site simplu si +1500 € pentru un site complex, profesional. Te poti astepta la servicii profesionale si la un rezultat minunat, aliniat cu viziunea ta initiala.

Dezavantaj: procesul de redesign site poate dura mai mult, deoarece freelacerii lucreaza la mai multe proiecte in acelasi timp.

Angajarea unui freelancer este o idee grozava daca proiectul nu este unul foarte complex, in caz contrar, pretul poate concura cu cel de agentie.

Pret reproiectare site - varianta agentie

La INSTATIC punem la bataie dezvoltatori experimentati, procese ajustate, colaborare profesionala si manageri de proiect cu experienta care te asigura ca rezultatele sunt de calitate superioara. Aici ai avantajul anilor de experienta in UX si reproiectarea site-urilor web, ceva care se va dovedi de nepretuit.

Afacerea ta este afacerea ta, afacerea noastra este experienta utilizatorului si dezvoltarea de proiecte digitale superioare, inclusiv redesign site.

Care sunt costurile de redesign site atunci cand lucrezi cu noi?

Preturi de la 2.000 - 5.000 € pentru un redesign complet de site, +5.000 € pentru un proiect complex cu functionalitate personalizata.

Diferente de pret exista, in comparatie cu varianta freelancer, dar personalizarea site-ului web merita cu siguranta investitia pentru organizatiile mai mari. O agentie competenta iti transforma site-ul web intr-un activ valoros pentru afacerea ta.

Cum? Vom actiona conform unei strategii bine gandite pentru realizarea unui site web unic cu principii de web design pe placul utilizatorilor.

Cu varianta agentie obtii servicii de creare site web personalizat care se vor potrivi manusa nevoilor si obiectivelor tale. Ne-ar placea sa te ajutam si sa folosim experienta noastra in avantajul tau!

Autor

INSTATIC este o agenție de marketing online specializată în web design și generarea de trafic pe site și vânzări din motoarele de căutare și reclame plătite (SEO/SEM).

Ai nevoie de ajutor cu Web Design?

Contactează-ne să discutăm despre Web Design sau cere o ofertă de preț personalizată!


Your message has been sent successfully.
Sorry, error occured this time sending your message.

Articole recente Web Design

Sunteți în căutarea unor sfaturi și informații valoroase? Fiecare dintre aceste aricole, din categoria Web Design, este mai bun decât cel citit.